Wednesday, December 7, 2011

hati senang :)

assalamualaikum.

alhamdulillah syukur kepada Allah. aku masih berdiri utuh di bumi unimas yang semakin di sayangi. ehh nampak sangat lebih fatin. hahahah. aku sangat gembira hari ini sampai rasa nak blogging. dah lama tak mencurahkan rasa hati. nak muntah? silakan. tak kesah. aku tak halang kalau nak tekan butang X di atas tuu. tak payah je baca. ngeh3. merajuk ke apa? =.='

asal happy je baru nak blogging. ehh jap? bukan bermaksud selama aku tak blogging tak hepi. umm aku rasa sangat bertuah dapat studi dalam kos ne, yelaa masih dalam bidang sains walaupun hakikatnya aku nak keluar dari bidang ne. pointer tak banyak T___T tak belajar sungguh2. macamana nak dapat yang DAEBAKK! kan?

dikelilingi kawan2 yang baikhati, peramah, baik buat aku rasa makin sayang tempat studi ne. kawan boleh bimbing kita. aku rasa bersyukur sangat2 sebab ada mereka dikala susah senang walaupun aku agak gilaaa bila bersama mereka. hahha.. tahan jelah yee teha, hana, dayang  :)

hari ne dah masuk 7hb dec. tak terasa langsung dah nak final. wooo T^T tapi aku asyik dok bizi ngan tarian je. hehhh mama pun bising, "kalau kol mama mesti bagitau ada ikut tarian kan?" hehe. i'm sorry mama, anakmu ini suka menari :P hahhaah:DDD

pendek kata, ada hikmahnya aku tak pegi ums, tak pegi ambik marin. aku di sini ada yang temankan. kawan2 yang sangat baik and warm hearted. love you friends :)

salam ^^

2 comments:

  1. hehehe...syg..i want u to know,sgt2 happy ada kawan mcm u n hana!.. bahagia.. :)

    ReplyDelete