Wednesday, January 4, 2012

cat cat cat! :D

assalamualaikum.

ngeee. hari ne paper tedaa. weee :D but.. i'm still sitting on my chair after breakfast without touch any books. hii.. ok, after update this entry. :)

sangat happy. dari semalam lagi. guess what??? i have a cat! persian cat! umm actually it belong to the twins. but, they go to school. so, i assume that's mine! hahahha :DDD jangan marah ye adik2. nanti kakak kamu ne tak jaga baru tauu :P

mimi dan bobo. my old cat's name. mimi brownish kalau tak silap. bobo hitam habisss.. tu yang mama cakap laaa.. hehe. ada juga teman aku bila sampai rumah nanti. walaupun semua orang tiada. kucing pun jadilaaa. heheh.

rasa-rasa bobo macam ne ka??? >.<
kalau mimi macam ne??? :DDD

aku tersangat la gembira. sebab dah lama nak ada creature lain dalam rumah. tapi tak pernah di bagi. kucing2 ne kakak first yang bagi untuk si kembar. bobo untuk nurul. mimi untuk judin. umm aku tak kesah. yang penting ada kucing *jeless* heheh. tapi aku dah gitau mama.. aku pun nak juga kucing seekor. mama cakap, cukup-cukup la dua ekor. tak payah banyak. nanti susah nak jagaaa. umm ok =..='

but, aku tak tau lagi. macamana laa rupa kucing tuu. i asked my sister to upload pictures on fb . . . but connection problem. she wanted to send me mms.. hihi. but my phone in 2G connection. aku dah set begitu. malas mau 3G. bikin habis bateri sajaaa.. lagipun, nanti pandai habis kredit ne mau update application. heihhh. aku pun tak celik IT mana.. :P

okie dokie. sekian berita gembira dari hati. masa untuk study cell biology. bai bai.
assalamualaikum.

2 comments:

  1. hahahha... kakak aku yg beli. aku tau main ja nt.. ngee :)))

    ReplyDelete